Firefox Rant…


Date: July 13, 2010

Maybe, It Has Something weird to do with the blog scripting, on this service [Blog.com]…

…but, I’ve noticed, that the Firefox browser, is not properly displaying the background colors, in the tables for my “sub-blogs”…

This is the first time, I’ve ever run into this…

I have enough experience with FireFox, to know that pretty much anything I do in IE, Opera, Chrome, Netscape, etc, will work with Firefox…

…but, “this” is not…What gives?!!

Damn you, Firefox!…You just have to be the stickler, don’t you?…

Is it really “to much” to ask, that web developers stick with standard rules, in web coding?

This kind of angers me, because I’ve done a bit of work here, setting things up nicely…and getting posting procedures down…I want these “sub-blogs” to resemble their original incarnation…but, “ISD” is going to be all screwed up, if you are trying to read with Firefox…

…The one, turd in the punchbowl…

Something screwy is going on with the Firefox browser…and the graphical color scheme I’ve chosen, is not displaying…

I know, a lot of BLs prefer Firefox…which is why this annoys me, so much.

I guess…I don’t recommend viewing this blog in Firefox…What a shame…

Tell Us What You Think...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.